Govori

Čestitke, vabila, govor za Abrahama, govori ob poroki, rojstnem dnevu…Velikokrat razmišljate, da veste kaj povedati, pa tega preprostno ne znate spraviti v pisano besedo? Ste se zalotili, da se skrivate za ustaljenimi, uhojenimi in preparelimi frazami kot so 'Vse najboljše', 'Vesele praznike in srečno novo leto', 'Čestitamo', 'Vabimo vas', ki sicer zadenejo bistvo, a so čustveno že tako razredčene, da ne nosijo več pravega naboja? Za vse vaše dvome in želje, za vse ki želite s pisano besedo osrečiti svoje najdražje in jim s tem podariti nekaj večnega, smo tukaj za vas. Prilagodimo se vašim željam in zahtevam.

Se bliža čas, ko bo nekdo izmed vaše družine, sorodnikov, sosedov ali pa celo kdo izmed sodelavcev stopil med Abrahama? Ali morate sestaviti govor za Abrahama vendar besed kar ne morete spraviti skupaj? Govor za Abrahama vam lahko sestavimo tudi mi in vam s tem pomagamo rešiti neprijetno situacijo. Na voljo so vam strokovnjaki za pisanje raznih voščil in vabil, ki vam bodo pri govoru rade volje pomagali. V kolikor potrebujete govor za Abrahama, lahko našim strokovnjakom poveste kakšne želje imate, podate osnovne informacije o slavljencu in tako vam bomo lažje pomagali.


GOVORI za RAZNE PRILOŽNOSTI

GOVORI za RAZNE PRILOŽNOSTI

Pišemo govore, za vse priložnosti. Govor za Abrahama, rojstne dneve, obletnice, poroke. Pišemo individualno, glede na podatke o slavljencu. Prilago..

35.00€

Vabila za razne priložnosti

Vabila za razne priložnosti

Nudimo vabila za poroke, zabave, srečanja, sveti krst, obhajila, rojstne dneve, obletnice..

20.00€

Zahvale

Zahvale

Vlijte nekomu moč, nareditega ga srečnega in polepšajte mu dan. Nudimo zahvale: sodelavcu, šefu, vzgojiteljem, staršem, gostom...  ..

15.00€

Voščilo/čestitka

Voščilo/čestitka

Ko besede, ki ležijo v naših srcih nekoga osrečijo, in ko neme besede dobijo svoj glas, takrat jim mi vdahnemo življenje in smisel...

25.00€

Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)