Mega teepe šotor zvezdice-modro-siva

  • Šifra: zvezdice-modro-siva
  • Razpoložljivost: Prednaročilo

    Cena 165.00€

    Prednaročilo

Čudovita popestritev otroške sobice....


Teepe šotor , ki spominja na tradicionalne indijske šotore, ne bo navdušil le otroka ampak tudi vas.


V njem se bo otrok lahko prijetno igral, mogoče zaninal ali pa le poslušal pravljico ki mu jo berete... zakaj pa ne...v šotoru boste lahko tudi vi dragi starši :).


Ko pa bo zunaj začel sonček prijetno greti, pa lahko šotor odnesete tudi na prosto.


Zahvaljujoč posebni konstrukciji je šotor lahko sestavljiv, izredno stabilen in zelo lahek, tako da ga lahko prosto premikate in ga postavite kjerkoli.


Velikost:


 višina okvirja 180 cm,


višina razmika: 150 cm,


višina šotora v sredini: 120 cm,


osnovna širina: okoli 130x130 cm.


Material


Teepee šotor je iz naravnih surovin. Tkanina je 100% bombaž. Šotor je razstavljiv in se lahko pere v pralnem stroju. Dvostranska podloga, dvobarvna, je napolnjena z mehko antialergijsko tkanino. Vključuje 3 vzglavnike, ki ustrezajo barvi šotora, v treh različnih oblikah: srce, zvezda in kvadrat. Izdelani so iz kakovostnega certificiranega 100% bombaža. Palice so narejene iz borovega lesa.


Izdelek ima vse potrebne certifikate in je antialergijski. Narejeno v EU.


Vaš teepee šotor bo prispel sestavljen in pripravljen za postavitev! Leseni okvirji so pritrjeni na prevleko iz blaga, ki so že napeljani skozi žepe za palice na notranji strani teepeeja. Zgornji del blaga preprosto držite do vrvi, medtem ko raztegnete osnovo, dokler se popolnoma ne iztegne.


 

Komplet tipi šotora vključuje:


- tkanina,


- 4 elementi lesenega okvirja,


- pritrdilna vrvica,


- podloga / mat,


- komplet treh vzglavnikov,


- priloženo je tudi dekorativno pero.Ta teepee šotor je popoln dodatek k vsaki otroški sobi, vrtcu ali igralnici in odličen za rojstnodnevno darilo, skrivališče, bralni kotiček, šotor na plaži, piknik, zabavo ali rekvizit za fotografiranje.


Vaš teepee bo ponudil neskončne ure domiselne igre za vaše malčke in dovolj prostoren je za nekaj srčkanih otrok! Upamo, da bo vaš teepee ustvaril trajne čarobne spomine na otroštvo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
Captcha