Se bliža čas, ko bo vaš otrok odšel k svetemu obhajilu? Še niste izbrali prave obleke za obhajilo, ki bi vašemu otroku najbolje pristajala? Če je tako potem ste prišli na pravo mesto. V naši trgovini imamo obleke za obhajilo, ki bodo zadovoljile vsak okus. Na voljo so vam fantovske obleke za obhajilo, ki so sestavljene iz več delov in tudi različnih barv. Obleke so tkane iz finega turškega blaga in izredno kvalitetne. Prav tako v naši trgovini nudimo obleke za obhajilo tudi za deklice v katerih bodo na ta poseben dan videti kot prave princeske, kar so si zagotovo od nekdaj želele.

Obleke so, v kolikor pravilno izberete velikost odličen nakup.

Veliko zadovoljnih strank se nam je oglasilo in pohvalilo oblačila.

Podajamo vam le nekaj mnenj:

"Danes smo prejeli obleko za sina. Veseli smo,ker je obleka res lepa. Kroj je lep in lepo je zašita. Smo zadovoljni. Priporočali vas bomo! Hvala


Sporočam vam, da je obleka bela za obhajilo sinu prav-original in sva zelo zadovoljna. Še enkrat najlepša hvala!


Top obleka! Kvalitetna in cenovno zelo ugodna, saj imaš praktično vse. Priporočam!!


Obleka je čudovita. Material super, kroj fantastičen. Res smo navdušeni!!


Sporočam vam, da je obleka fantu super V njej je prekrasen. Toplo vas bom priporočala znancem in prijateljem. Še enkrat najlepša hvala.

 

Obhajilna obleka, je najboljši nakup do sedaj. Četudi smo jo naročili preko spletne trgovine, nismo imeli nobenih težav s tem, da nam oblekica ne bi ustrezala. Super. Res! Hvala še enkrat. Lep pozdrav Sandra


Pozdravljeni, na željo prodajalke, še tukaj javno pohvalim obhajilno oblekico. Z nakupom smo res zadovoljni. Hčerka je v njej kot prava princeska. Pri tej oblekici mi je všeč, ker je preprosta in obenem izredno zanimiva, lepa. Lp

Čeprav je komaj začetek leta, smo mi nakup obhajilne obleke za hčerko že opravili. Obleka je v živo naravnost čudovita. Všeč mi je, ker ima na hrbtnem delu trakce, ki jih lahko spreminjaš. Tako res ni bojazni, da oblekica ne bi ustrezala. Poleg kvalitete in zelo ugodne cene, me je prepričala še prijaznost ga Tatjane,saj se ti res posveti in svetuje. Nakup vsekakor priporočam.

Svečana oblekica za prvo obhajilo naše punce je zelo lepa in iz kakovostnega materiala. Šivi so brezhibni. Želela sem, da jo hči poskusi, za kar pa ni bilo nobenega problema, saj je ga. Tatjana zelo ustrežljiva in prijazna. Hči je v tej oblekici prava princeska. Tudi glede dostave pohvala, saj je bila oblekica po izvršenem plačilu na domu že naslednji dan. Nakup priporočam!

Oglejte si našo ponudbo, v primeru vprašanj nas brez težav pokličite. Hvala :) "

Podkategorije


4 delna fantovska obleka za birmo in obhajilo

4 delna fantovska obleka za birmo in obhajilo

OBLEKA JE V AKCIJI IN NA ZALOGI. REDNA CENA OBLEKE JE PREKO 100,00 EUR!!4 delna svečana fantovska obleka za obhajilo s črno in modro kombinacijo ter s..

105.00€

Srajca z kravato 7-8 LET

Srajca z kravato 7-8 LET

  Fantovska srajca z kravato, idealen izbor za tiste ki ne potrebujete komplet oblačila. Material: 100% poliestrski bombaž Srajca z dolgimi r..

32.00€

Srajca z kravato 7-8 LET

Srajca z kravato 7-8 LET

  Fantovska srajca z kravato, idealen izbor za tiste ki ne potrebujete komplet oblačila. Material: 100% poliestrski bombaž Srajca z dolgimi r..

32.00€

Temno siva svečana obleka z metuljčkom in ne kravato! AKCIJA!

Temno siva svečana obleka z metuljčkom in ne kravato! AKCIJA!

Lepa, elegantna obleka. sestavljena je iz : 80% poliester 20% viskoza Obleka je 5 delna:  jakna, telovnik, hlače, srajca, metuljček  ..

100.00€144.00€

Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)